TEREN VIE SUPERB, 21 ha, Drumul Vinului

Terenul porneste din varful unui deal de unde coboara in pante usoare. In varful dealului se afla un vechi castel de apa subteran. Priveliste de vis, superba, vizibilitate 360 la zeci de kilometri departare.

La numai 100 km de Bucuresti, terenul este foarte usor accesibil (3km) din Drumul Vinului dintre Ploiesti-Buzau. In vecinatatea este o alta proprietate viticola cu "conac", utilitatile sunt in apropiere. Terenul este format dintr-o parcela de 16,19 ha si alaturi inca 4,79 ha. Terenul este curatat de via veche.

Zona viticola cu o traditie centenara, Urlati-Dealu Mare este perfecta pentru vinurile rosii. In ultimii ani investitori romani dar si mari jucatori cu traditie in domeniu, italieni si din alte tari, au dezvoltat sau modernizat exploatari viticole numeroase si crame, printre cele mai mari si faimoase fiind Ceptura S.E.R.V.E. si Halewood.

Prezenta oferta reprezinta o oportunitate rara intrucat nu mai exista terenuri comasate de aceste dimensiuni.


Descriere a zonei viticole inconjuratoare

Județul Prahova se încadrează în regiunea viticolă Dealurile Munteniei și Olteniei, una dintre cele mai mari regiuni viticole din România, cu o suprafață de aproximativ 53.324 hectare.
Vinurile obtinute de-a lungul paralelei 45, paralela pe care se pozitioneaza si podgoria Dealu Mare alaturi de zone precum Bordeaux, Saint-Emilion si Toscana, sunt recunoscute pentru gustul bogat, complex si catifelat.

"După ce am vizitat împreună cu Marchizul şi cu Renzo Cotarella, Managing Director Antinori S.P.A mai multe regiuni viticole din România, ne-am oprit în Dealu Mare datorită potenţialului zonei, care ne oferă oportunitatea de a produce vin de calitate foarte bună din categoriile premium şi super-premium, aşa cum familia Antinori face şi în Italia. Marchizul Piero Antinori nu şi-a dorit să facă rabat de la calitatea vinurilor, nu şi-a propus cu orice preţ să producă în România. A investit aici şi pentru că a găsit în Podgoria Dealu Mare elemente asemănătoare regiunii Toscana, una dintre cele mai cunoscute regiuni viticole din Europa şi din lume, locul în care familia Antinori produce vin de peste 600 de ani: clima, calitatea solului, expoziţia foarte bună." - Giancorrado Ulrich, preşedintele Vitis Metamorfosis.

Fonduri, oportunitati de dezvoltare

In Prahova au fost aprobate spre finanţare comunitară, in 2013, 25 de proiecte de restructurare/reconversie a viţei de vie. Aceasta înseamnă, în total, o suprafaţă de 1.446 hectare de viţă de vie. Potrivit legii, în programul naţional de restructurare/reconversie a viţei de vie (adică de înlocuire a plantaţiilor vechi cu altele noi, incluzând exclusiv soiuri nobile) se pot înscrie nu doar fermele mari de profil, ci şi producătorii individuali. “Pentru efectuarea unor asemenea lucrări, proprietarii plantaţiilor viticole beneficiază de o subvenţie comunitară în valoare de până la 75 la sută din cuantumul costurilor aferente, respectiv circa 16.000 de euro/hectar. Restul fondurilor aferente acestei investiţii sunt suportate de către beneficiar. Subvenţiile nu se acordă decât pentru plantaţiile viticole având o suprafaţă de minimum 5.000 mp”, ne-a declarat Marian Marcu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Agricole Prahova.
Vanzare terenuri agricole Februarie 2018. 

Oferta a fost publicata la data 31 August 2015 5:32 PM (acum 2 ani) si este valabila pana la data 1 Decembrie 2015 5:32 PM (a expirat acum 2 ani).

Oferta a fost publicata pentru zona geografica Romania, Sud-Est, Buzau, Naeni
Setati alerta email
Primiti alerte cu anunturi
oferte terenuri agricole
la adresa de e-mail:
1. Anunturi terenuri agricole similare/recomandate: 
 1. Vanzare: Vand teren 6,65 ha
 2. Vanzare: Vinzare teren
 3. Vanzare: Teren agricol
 4. Vanzare: Teren agricol
 5. Vanzare: Teren de vanzare
 6. Vanzare: Teren agricol 150 ha
 7. Vanzare: Teren Arabil
 8. Vanzare: Teren de vanzare !!!
 9. Vanzare: Vinzare teren
 10. Vanzare: Teren agricol
 11. Vanzare: Teren agricol
 12. Vanzare: Teren agricol
 13. Vanzare: Teren agricol
 14. Vanzare: Teren agricol
 15. Vanzare: Teren agricol
* anunturile marcate cu steluta sunt postate in alte burse
2. PUBLICATI UN ANUNT in Bursa Agricola
Va recomandam sa publicati GRATUIT, FARA INREGISTRARE
o cerere/oferta pentru ca alti vizitatori sa va poata contacta. Pentru publicare
folositi formularul pentru postarea anunturilor. Cautam constant noi solutii pentru
imbunatatirea pozitiei rezultatelor in google.ro si alte motoare de cautare.
3. Cautati cereri/oferte in lista de terenuri agricole
$ +